?>
Dub 23

Tak začalo nam fotbalové jaro které naši fotbalisti začli dobře .

První zápas sehrali kluci doma proti Hvozdnici byl to dost pěkny fotbal padaly goli hlavně do sítě Hvozdnice . V prvním poločase se trefil Roman Černický a nechal se vyloučit po dvou zbytečných žlutých kartách Honza Dvořáček . V druhém poločasu padly další 3 branky jedna bohužel do sitě golmana Češky . Ale naši kluci chtěli vyhrat a to se jim taky povedlo naše dvě branky zařídili Tomáš Kopp a David Geyer . Utkání skončilo výhrou 3:1 pro Domací AFK .

Další zapas sehrali naši borci s Vestcem ktery usiluje o postup .Byl to moc pěkný zapas opět padalo hodně golů . První poločas skončil stavem 0:0 .Ale ve druhém poločase se naši střelci probudili . Padli celkem 3 branky bohužel jedna branka opět do sítě golmana Češky . Ale výhru zařídili Karel Neužil a David Geyer  utkání skončilo výhrou domacích 2:1 pro AFK . Krasných 6 bodů .

Další zapas naši borci jeli do Libře . Domací Libeř prý byla lepši . První poločas skončil 0:0 a v druhém poločase padly dvě branky  utkání skončilo 1:1 když se trefil Petr Dudek .

Další zápas sehráli naši borci doma se Zvolí B  ve kterém byli naši borci lepši a zasloužili se vyhral ale utkaní skončilo remízou 1:1 za radlík se trefil Václav Ihl.

Další zápas naši borci jeli až do Vraného kde chyběl trenér Blahonovský a musel ho zastoupit Jaroslav Dvořaček . Kluci hráli výborně po dvou brankách Karla Neužila vedlo AFK 0:2 ale po nařizené penaltě která byla podle mě hodně přísná se trefil Kropaček Jan . Kluci stav udrželi a vyhrali 1:2 v zápase zařil golman Jan Češka který vychytal výhru .

Napsal dvorka94


Zanechat odpověď

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

© 2011 AFK Radlík | i3Theme
Created: Michnzee